Macam mane nak letak Blogskin ?!

16:04:00

Assalamualaikum ..

Hari ni Mila nak buat tuto pasal , macam mane nak letak blogskin .

Mula-ii korang download dulu blogskin yg korg nak tu dekat sini lepas tu ikut ni :


Cara nak download blogskin tu just tekan > blogger main lepas korang dah pilih template yang korang nak .



1. Blogger > Template > Revert to classic templates . * scroll paling bawah sekali nanti jumpe lah .



2. Pastu korang buang semua yg ade dalam kotak tuh dan pastekan (Ctrl , F *serentak) blogskin yang korang pilih tu dekat temat mcm gambah kat bawah ni.



3. Save dulu dan view blog .

P/s : Blogskin yang Mila buat tekan sini.

Gud luck :))

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum