Letak Gambar Belakang Follower

16:54:00

Assalamualaikum , hello and hai stalkers :)



Hari ni Mila nak buat tuto pasal letak gambar dekat belakang followers , macam Mila punye ..
x paham ? tgk sidebar "Sweethearts" Mila

Cari tempat follower korang tu ..
kemudian pastekan kod bawah ni dekat atas follower tu :
<div style="background:url(URL GAMBAR) repeat; border-radius:5px;padding:5px;width:200px;">
yg kod html dalam tempat yang korang nak letak tu tulis  "script" blabla tu , html folllower korang tau . sebab kadang-kadang korang punya ada sesetengah yang pakai daripada blog je , kalau macam Mila, Mila edit sikit .. faham ?
tak faham komen ke, kat twitter ke , ask.fm ke .. asal tanye lah . kang malu bertanya sesat jalan .


Jangan lupa komen :)

You Might Also Like

1 comments

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum