Vouge Comment Box

13:58:00

Assalamualaikum , annyeong , hai tapi bukan bye ea ! hehehe
macam korang bace dekat title Mila tu , senanye Mila pon baru belajar so nak sharelah ~
org ckp: sharing is caring
hehe so follow je dekat bawah tu x paham inbox okay :)
1. Sign in > Template > Ctrl+F cari </script>
pastekan kod ni dekat atas </script> tadi ea :)
/* Comments ----------------------------------------------- */ #comments h4 {margin:1.8em 0; font-size:12px; text-transform:capitalize; color: #aaaaaa; line-height:10px; border-bottom: 1px dashed #dedede; background: ; font-weight:normal;} #comments h4 strong {font-size:11pt;} #comments-block {font-size:10pt; font-family: 'trebuchet ms';line-height:1.2em; padding:4px;} #comments-block dt { margin:.5em 0;} #comments-block dd { margin:.25em 0 0;} #comments-block dd p {margin:0 0 .75em; padding:4px; background:#ffe3e0; border:1px dashed #fff; border-radius:5px;} .paging-control-container { float: right; margin: 0px 0px 0px 0px; font-size: 100%;}
tapi kalau korang nak cantikkan lagi box tu ikutlah , tukar apa yang patut .
Ctrl+F*serentak* cari <$BlogItemBody$> dan pastekan bawah tu okay .
Preview dulu tau kalau dah puas hati baru save .


Jangan lupa komen :)

You Might Also Like

1 comments

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum