Minggu Bersama Jemaah dan Ihtifal Lil Atfal 2015

07:18:00

Assalamualaikum , hari ni baru Sya berkesempatan nak cerita tentang Majlis Ihtifal Lil Atfal 2015 di Masjid Besi, Putrajaya. Sebenarnya, programnya berhari-hari tapi Sya pergi last kali je sebab ada pertandingan, cabutan bertuah, baju free dan yang penting ais krim free. Senanya banyak je benda free hehehe. Best , ni nak kena bagi thumbs up ni 


hahaha , kalau korang nak join boleh lah join tapi tahun depan hahaha , kalau ada . setahu Sya memang setiap tahun dia buat , tapi tak tahu lah kan . kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut , setiap kali akhir tahun korang rajin-rajinlah buka laman web Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin . korang pasti akan jumpa lah apa yang korang nak .. hehehe btw korangkan mulai daripada sekarang hafallah 30 juz and hafal surah yang biasa kita dengar orag hafal mcm al waqiah, al jumuah, al insan, yasin dan byk lagi lah surah dia . di sampin tu, kita boleh tambah pahala kan ?

                           

ni just gambar yang Sya snap untuk bagi korang tengok. btw hadiah dia memang lumayan bagi Sya sebenarnya , dapat shawl lace, milo, basikal , smartphone , hadiah dripada Bank Islam , tudung sekolah dan lain-lainlah.



Hamper


Kump Nasyid Far East

Uncle Jaja Si Badut

Cabutan bertuah
Cabutan bertuah ni semua tak dapat tsktsk , mungkin tak de rezeki . Banyakkan sebab Sya angkut 7 orang mai sana hahaha . Majornye adik Sya punya lah ~ Mungkin kitaorang dah banyak hamper kot , kasilah orag lain pulak hahaha . sebab mojor adik Sya dapat tempat dalam pertandingan termasuk Sya. So Guys apa tunggu lagi bolot semua hadiah lah tahun depan :)

Jangan lupa komen :)

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum