Tagging Questions from Opi

13:29:00



Assalamualaikum, Sya ada dapat Tagging Questions from Kak Opi . So today , Mila dgn bangganya mempersembahkan ... oh btw, lupa pulak , thanks to Kak Opi sbb sudi tag nama Sya hihihi malu le pulak . 



1. If you could go anywhere in the world with someone, where would it be and why?

Makkah lah weyh , dah lah tempat yang paling heaven dekat dunia sebab ? hmhm tak de sebab kot . tapi kalau nak travel boleh je . ermm , nak satu dunia . hehehe



2. 3 things that make you happy.

dapat anggota badan yang sihat plus plus perfect sbb benda tu memang jadi impian :D
bila baca al Quran , sbb bila baca tenang .
when mak ayah Sya happy . itu penting utk Sya .
lagi satu boleh kan ? hahaha . bila org hargai kita .


3. Maksud tersirat URL blogger anda.

ermmm , ni memang makan masa kot hahaha . littlesnorlax . Sya rasa nama tu mcm comel je , pastu nama ni senanye nama font yang Sya suka :D tu je tak delah tersirat mana pon >..<


4. Berikan satu nickname untuk Opi dan explain kenapa pilih nama tu.

Nickname , huhuhu . Sya prefer Kak Opi je . sbb memang Kak Opi dah perkenalkan diri sebagai Opi . and then , Kak Opi lagi tua drpd kita :') tapi tak delah tua sgt bape tahun je , hehehe . tapi Sya rasa senang je panggil nama Kak Opi rasa mcm ermmm .. adorable je .


5. Kalau diberi untuk menjadi Superhero, awak nak jadi siapa and why?

Superhero ? hmhm kaito kid a.k.a kaito kuroba . erm , dia ni boleh jadi superhero tak ? boleh kot . why ? sbb dia sgt bijak , dah lah pandai buat silap mata , fuh melting weyh , plus plus osemm ,  oh ni paling tak lupa dia handsome . tapi ramai yang ckp dia mcm shinici kudo . sape yang ckp tu siap eh , sbb dia betul-ii tak sama okey !? sbb dia crush Sya , so Sya lebih tahu hahaha



6. 3 things that annoy you easily.

When orang su'uszon dgn Sya , hmhm , mungkin cara Sya salah . tapi janganlah judge dulu !
Pastu , bila orang tak percaya kita hmhm , memang lah tu hak seseorg tapi jgnlah tunjuk sgt , rasa mcm nak nangis tau 
Bila kena ejek dgn sape-sape lah pasal crush yang tak pernah terdetik nak jadi ke , apa ke , tak suka tau !!

sorry , emo sikit . sbb entah lah rasa annoying sgt , mesti korang annoy jugak kan dgn Sya . hmhm


7. Any phobia?

Sya seorang yang fobia dengan kucing . Uh , sumpah menakutkan . lagi-lagi bila kita buat eye contact dgn dia . huk aloh kalau ada meja minta dipanjat lah weyh . segham . tapi seten-seten kucing yang tak manja lah kott .


8. What your opinion on long distance relationship?


long distance relationship ? hmhmhm . kalau antara mak ngan ayah okey je kott ~ cuma bila dah berjauhan ni rindu lah . so kalau nak kasi kurang rindu Sya letak gambar parents Sya kat phone kat wallpaper tu ha . baru lah kurang rindu .


9. Something you talented it.

Sya berbakat hmhm , masih lagi tercari-cari . walaupun dah nampak depan mata . sbb Sya suka semua benda macam ke arah perempuan *masih dalam proses belajar lagi*, photographer, matematik . entahlah byklah . tapi benda yang paling ramai pakar termasuk jugak Sya ialah tido dan makanhahaha .


10. A scene in any disney movie you wish you could experience.

Oh , Sya suka tgk disney movie , benda yang rasa paling terkesan ialah cerita Princess Protection Program , lakonan Selena Gomez and Demi Lovato . scene yang Sya suka part dia selamatkan kawan dia . terharu beb . walaupun perit but i don't care . cerita dia memang best ^.^ . sape yang tgk cite ni tahulah kan . sbb Sya tak reti nak explain :'(


Btw , korang thanks tau , sebab sudi baca ^.^ . bye , Assalamualaikum .

btw Sya rajin jawab soalan je , tak rajin tanya . mungkin dalam dunia realiti Sya rajin tanye hehehe . nak hidup weyh .
Jangan lupa comment . Thanks .

You Might Also Like

3 comments

  1. comey la post~... baca ulang kali sebab terfokus kat gif tu..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih dik Syaa sbb sudi jawab soalan akak :) terharu beb :D

    Komen;

    4. terima kasih sayang :)

    5. opi suka shinici kudo, sbb dia bijak n comei. ahaha
    eh kaito kuroba... mcm shinici jeee :D sama sikit :D

    9. Kalau nak belajar photo ngan akak okey gak. kekeke, tak ada la akak pandai sangat, tapi boleh lahh -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasih kembali . hahaha . 😍
      insyaAllah saya boleh cerna kot komen psl shinici kot . hahaha . 😊
      edit photo boleh je hehehe 😁

      Delete

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum