Siasat Diri

00:13:00

Assalamualaikum , tahun 2016 dah mula kan ? 2015 macam mana ?

hmhm cuma terfikir dunia dah makin uzur, kiamat pon dah dekat.

Amalan kita tahun sebelum ni macam mana sihat ke tidak?
Dah cukup ke amalan kita nak masuk syurga ?
Dah cukup ke berzikir ?
Dah cukup ke ingat mati ?
Dah cukup ?

Sebak pulak lah malam-ii macam ni .
Kalau belum ... Jom berzikir ^.^ untuk tambah pahala .



Kawan-kawan "Renung-renungkanlah"
Jangan lupa comment . Thanks .

You Might Also Like

14 comments

  1. selamat tahun baru adik sayang :)
    gooodluck in study okey
    love you ^__^

    ReplyDelete
  2. salam singgah dari blog kak mia.
    semoga dipermudah Allah urusan kita pada tahun ini, Aamiin.

    -cahayakehalusankelembutan.blogspot.my-

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru semoga tahun ni akan jadi lebih baik drpd tahun lalu :D

    ReplyDelete
  4. Happy new year :) salam perkenalan ye..

    ReplyDelete
  5. jemput join

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/segmen-botw.html

    ReplyDelete
  6. Salam. done follow sini. jemput join ^_^

    http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html?m=0/

    ReplyDelete
  7. terima kasih kerana mengingatkan...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

    maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

    ReplyDelete
  8. huhuhuhuuh.. tak tahu smpat tak nak sambut kdatangan ramadhan... amalan tak cukup lagi.. anyway jmput singgah blog.. cuci mata

    http://wanieseuk.blogspot.com/2016/01/songket-sarawak-preview-part-2.html

    ReplyDelete
  9. Thanks for the inspiring tazkirah. I follow your blog, no 95. Thanks.

    ReplyDelete
  10. cik akak dan sponser ada giveaway terbaru...

    berminat...jom join dan support cik akak....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/02/mega-giveaway-inspirasi-2016-by-cik-akak.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum