Tagging Questions from Sabrina

14:06:00


Assalamualaikum , sya kena tagging questions from kak sabrina . sorry jawab lambat sikit sebab lately ni busy sikit . ni pon curi-curi . kukuku


1) Kenalkan diri awak kepada dunia (Buat ayat meletup bombastik).

Wahai dunia dengarlah bahawa kami dah kembali untuk menakluki bumi . Kami telah lama bertapak di sini iaitu daripada bumi anbiya lagi . Kami daripada kalangan orang Islam.



2) Perkara pertama yang terlintas masa first time datang blog Sab.

Header buat sendiri eh ? cantik .

gambar hiasan

3) Perkara yang awak takutkan hal itu terjadi dalam hidup awak.

just one word . KIAMAT .


4) Pernah rasa jealous dengan kehidupan orang lain? Jika ya, kenapa.

Pernah . hehe , no comment . tapi masih bersyukur lagi dengan kehidupan diri sendiri .


5) Pernah meminati seseorang dalam diam? Kenapa minat dia eh?

Pernahlah . His name Kaito Kuroba . Sebab dia misteri :D


6) Diberi pilihan masak atau makan luar, mana awak pilih? Kenapa?

Masak . Saya perempuan , of course kena pandai masak . so ini sebagai practice saya utk hidup . Lagipun kalau kita masak kita akan tahu makanan tu insya-Allah dijamin bersih . So tak perlu risau lagi . Oh , btw sekarang berlakunya krisis ekonomi , so nak kena jimat . Azam taun baru ni Sya tak nak susahkan parents Sya . Insya-Allah . Hwaiting !


7) Perkara yang paling awak trauma kan until now and why?

Trauma dengan Kucing . boleh panggil traumakan ? sebab kucing pernah panjat atas kaki seram sgt . huhuhu . Bila tengok mata lagilah . scary .


8) Macam mana awak boleh terjebak dalam dunia blogging ni?

Mungkin time tu kot hot berblogging ni . Akak Sya ajaklah ~ first blog is thechuzenone.blogspot.com . and start tu tahu html apa, url apa, macam-macam lagilah . But now tujuannya nak tolong father's Sya . Jomlah ajak kawan-kawan masuk sekolah tahfiz , supaya apa yg kita belajar jadi senang . sebab bila kita menghafal aq , nak hafal bukan senang , susah . tapi bila dah terbiasa denganbenda susah . insya-allah yang lain akan jadi senang . klik bawah ni :D


http://freegifmaker.me/ http://www.azhafizah.com/


9) Awak bangga dilahirkan sebagai diri awak sekarang? Alasan.

Bangga . Ahamdulillah saya bangga dilahirkan sebagai diri saya sendiri . saya bersyukur dilahirkan islam :D

10) Pernah menginginkan something tapi sampai sekarang tak dapat.

cuma belum dapat lagi cita-cita :D masih mengejar lagi .
Jangan lupa comment . Thanks .

You Might Also Like

3 comments

  1. Thank you sebab sudi menjawab even dah lama ^_^ Singgah sini read da answers

    ReplyDelete
  2. wah, suka baca jawapan awokkkkkk~~~~ nanti sy nak buat gak segmen wuestions ni

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum