Letak Page Number

17:31:00

Assalamualaikum ,
Dah lama den tak post entry , sebab sibuk sgt kot hahaha



so entry ni berkaitan page number ..
page number ni older and next koranglah tapi lagi style lah .
tapi kalau yg jenis suka yg kawaii kawaii pakai jelah older and next korang tu .
okay so siapa nak pakai tuto ni pakailah den tak kesah . hehehe

Apa ? korang nak tengok demo tekan link bawah ni
Live Demo *alang-alang korang dah tekan link tu . Pusing-pusing lah sikit kot kot berminat ke nak masuk. hehehe*

1. Template > Edit HTML
2. Tekan serentak Ctrl+F dekat keyboard. Cari kod bawah ni ;
<body>
3. Kemudian copy kod bawah ni dan pastekan sebelum kod yang korang cari tadi tau .


tak paham ? boleh pm .. macam mane nak pm ? ada di sidebar ye :D
Jangan lupa comment . Thanks .

You Might Also Like

2 comments

  1. ehehe akak yang kureng sikit bab bab coding ni nganga da tengok code macam2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , saya pon dulu macam tu kak . tapi disebabkan minat tu apa lagi terjah jelah

      Delete

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum