Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

01:09:00

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN

TAMAT : 29 OGOS 2016

Langkah Penyertaan Segmen

1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
2. Copy coding yang disediakan dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

You Might Also Like

5 comments

  1. Hi. Singgah + follow sini :)

    http://yumeedream.blogspot.my/2016/08/segmen-bloglist-azhafizahcom-sep-oct_23.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini hehe
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/08/segmen-bloglist-azhafizahcom-sep-oct.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2016/08/segmen-bloglist-azhafizahcom-sep-oct.html
    all the best ye..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam sejahtera.

    Terima kasih menyertai segmen ini. Senarai peserta dah update. Semak jika nama blog tidak disenaraikan. Selamat berblogwalking ^__^

    http://www.azhafizah.com/2016/08/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

    One love,
    admin
    azhafizah.com

    ReplyDelete
  5. Cikla singgah dr segmen sama. Maaf lmbt blogwalking...

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum