Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

10:21:00


Click banner to joinπŸ‘πŸ‘

Due date : 27 Julai 2017



Kasut ni bukan saiz aku pun , tapi nak sebab apa ? , adik aku jenis saiz kaki dia susah nak jumpa , sedih sangat tengoknya , pernah sebelum ni pergi kedai untuk cari kasut dia dalam 5 kedai gitulah ... huhu , tu pon kasut tak tahan lama dengan dia huhu , tau tak sekarang dia pakai kasut apa ? dia pakai kasut hitam macam pengawas kat sekolah pakai tu huhu . ala yang berkilat tu .. sbb tu la rasa macam nak sangat kasut ni 😊


Kalau headphone ni sbb ... hari tu ade beli earphone la bukan headphone , tapi hampeh tak leh pakai 😞😞 nak nangis rasa , kerja semua terbantut huhu ... sbb dia punya tu longgar , dah test kat kedai tapi bila pasang kat rumah K.O huhu , jenama rasa macam dah hot , meletop dah huhu , so decide pinjam dulu sesiapa punya huhu eh ye ke hmhmhm , so headphone and earphone ni kan function kan sama , so rasa macam nak jugak la 😍😍😍

You Might Also Like

1 comments

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum